Branding & Campaigns

Campagnes & Activatie

Bij ZUID Creatives denken en dromen we crossmediaal. Voor doelgerichte campagnes vraagt de wereld van nu namelijk om een aanpak die nieuwe én bestaande middelen serieus neemt. En dat doen wij. Dus laat dat maar aan ons over.

30 minute talk met onze topstrategen?

Get in touch with us

Let's meet up!

Campagnes volgens ZUID?

Merken willen groeien. Beter begrepen worden. Een nieuwe markt aanboren. Of sterker concurreren. Kortom: ze willen vooruit. Dat vraagt om een slimme aanpak. Van doelgroep en doelstelling naar een creatief concept en slimme campagnestrategie.

Om tot goede reclame- of marketingcampagnes te komen, kijken wij hoe we met het beschikbare budget het meeste bereik kunnen opbouwen. Geen middel wordt geschuwd.

Hoe komt ZUID tot de opvallendste campagnes?

En belangrijker: hoe maken we een complex verhaal kraakhelder?Hoe verpakken we het zodanig creatief dat de doelgroep niet alleen snapt wat het ziet, maar vooral ook gemotiveerd raakt om voor jouw product of dienst te kiezen?

Nou, door gedragspsychologie in te zetten als vertrekpunt. In andere woorden: door mensen en hun gedrag beter te begrijpen, kun je hierop inspelen en campagnes creëren die écht effect hebben.

Waarom een crossmediale aanpak?

Het medialandschap is veranderd van een overzichtelijk speelveld (krant, tv en radio) in een ballenbak met duizend kleuren, waarbij elke kleur een uniek middel of kanaal weerspiegelt. En om het nog interessanter te maken, kiest iedere doelgroep zijn eigen ballen.

Een crossmediale strategie helpt je deze diverse middelen en kanalen zo in te zetten dat ze elkaar versterken in plaats van in de weg zitten.

Hey ZUID, hebben jullie daar een voorbeeld van?

Zeker. Bij ZUID Creatives maken we campagnes voor alle branches en zowel B2B- als B2B-organisaties.
Zo zorgen we bijvoorbeeld voor Bruynzeel Keukens dat hun winkels vol blijven lopen met keukenkopers. Check vooral even al onze cases.

Ook een kneitergoede campagne?
Neem contact op met een van onze Brand Builders.

Mooi merk, mooi werk

Campagnes maken omvat

# crossmediaal

# offline

# online

# creatiefconcept

Veranderen, verfrissen of verhelderen?

Van crossmediaal naar geniaal.

Neem contact op