BureauZuid in de top van adviesbureaus

Businessmagazine Management Team maakte onlangs haar jaarlijkse Top 100 van Nederlands beste adviesbureaus bekend. Met trots kunnen we zeggen dat BureauZuid in de categorie ‘Communicatie & Reclame’ is geëindigd op plaats 11, tussen voornamelijk multinationals en bureaus uit de Randstad!

top-10-mt100

De MT100

MT stelde de ranglijst samen op basis van onafhankelijk onderzoek. Maar liefst 556 leidinggevende managers bij Nederlandse bedrijven konden via een vragenlijst aangeven welk adviesbureau zij zouden aanbevelen. De lijst met 100 beste adviesbureaus is opgedeeld in verschillende categorieën, waaronder Management- & Organisatieadvies, HRM, Advocatuur & Notariaat, Interim Management en Communicatie & Reclame.

mt100-bureauzuid

Ideas for Now

BureauZuid is ontzettend trots op dit resultaat. In dezelfde uitgave wordt duidelijk dat de behoefte aan onderscheidend zijn alleen maar toeneemt. Deze behoefte sluit naadloos aan op onze visie van Ideas for Now: de wereld verandert en de toekomst begint met ideeën voor nu.

mt100-beste-adviesbureaus

De 11e plek in de MT100 is voor ons een bevestiging dat onze klanten zich herkennen in onze werkwijze. Via deze weg willen wij hen dan ook hartelijk danken voor hun commitment.

Bekijk de volledige uitslag van de MT100