ZEKERHEID IN CREATIVITEIT

Contentverzekering

Voor één vast bedrag per maand heb jij een dreamteam tot je beschikking dat content bedenkt, maakt, onderhoudt en meet. Zo is jouw merk het hele jaar door verzekerd van treffende social posts, nieuwsbrieven, inhakers, blogs, video’s en animaties.

ZUID Creatives contentverzekering

Sociale media zijn plekken waar je wil zijn omdat je publiek daar is. Door tijdlijnen te veroveren kun je doelgroepen inspireren, verbinden of omzet genereren. Maar, effectieve contentmarketing vraagt om een veelvoud aan skills die redelijkerwijs niet in één medewerker zitten. Met een contentverzekering van ZUID heb je voor een vast bedrag per maand een strateeg, een copywriter, een designer, een animator, een videograaf, een fotograaf een performance marketeer en een projectmanager tot je beschikking. Ze bedenken, maken, onderhouden en meten je content, dus noem ze gerust jouw team.

Het beste van veel werelden

Van strategisch denken tot designen, schrijven, illustreren, animeren, adverteren én projecten managen. Bij ZUID hebben we alle expertises in huis en kennen we de tijdlijn van je doelgroep als onze broekzak. We weten wat werkt en onderscheiden ons door je merkstrategie en identiteit door te vertalen naar pakkende, herkenbare en converterende content en campagnes. We maken content die iets losmaakt.

Building blocks

Samen met jou bedenken we originele formats en zetten we een strategische tijdlijn uit met een effectieve mix van building blocks die optimale resultaten opleveren. Denk aan:

💻 visuals
👀 blogs
🎬 animaties
🎥 videos (inc. pre-rolls YouTube)
✍️ pakkende teksten in 140 tekens of minder
🎙 podcasts
💌 nieuwsbrieven

We richten het allemaal op het netvlies van jouw doelgroep en meten het resultaat. 

Hoe dat eruit ziet? Nou, zo:

Mooi merk, mooi werk

Zet je merk op de kaart!

Robbert geeft advies op maat en antwoorden op al je vragen.

Let's meet up!