Bureautje Aap-verhalen. Robbert stalt de items uit die hem als copywriter en als mens typeren. Leer de man kennen aan de hand van een houten treintje en een singletje van Bonnie Tyler.

Speelgoedtreintje

“Treinleven is mijn leven. Voor interviews kedeng kedeng ik het hele land door. Op de heenweg bereid ik voor, op de terugweg pak ik door en niemand die me stoort. Leve de NS.”

Foute plaat

“In mijn hoofd duurt het Foute Uur 24/7. Iedere foute plaat is voor mij een gouden plaat. Paul Elstak, Captain Jack, Vengaboys, ik blèr hun hele repertoire van voor tot achter mee. Op kantoor wordt mijn inbreng helaas standaard uit de Spotify-playlist gebonjourd.”

Boterham met pindakaas

“Wie is er niet groot mee geworden? Rond 11 uur begint mijn maag te rommelen en lunch bij ZUID is pas om 13 uur. Dat overbrug ik met een ouderwets wit sneetje pindakaas. Gojibessen, quinoa, lijnzaad? Nee, voor mij is pindakaas powerfood.”

Toetsenbord

Als echt QWERTY-mannetje breng ik zo’n driekwart van mijn werkweek door achter een toetsenbord. Daarop serveer ik teksten om je vingers bij af te likken.”

IZA-petje en magazine

“Zorgverzekeraar IZA is mijn grootste account. Als trotse hoofdredacteur van IZA magazine maak ik samen met designer Chris en bladmanager Rachelle een blad om trots op te zijn. Van het VUmc in Amsterdam tot het Maastricht UMC+, iedereen kent mij inmiddels als ‘Robbert van IZA magazine.’”

Kauwgom XXL

“Zonder het te beseffen ben ik de kauwgomdealer van ZUID geworden. Van pakje naar potje, heel ZUID kauwt op mijn gom. Ik heb nog niet in de smiezen wie de kauwgomdieven zijn, maar ik heb zo mijn verdenkingen. Zal binnenkort eens een frisse-monden-check houden.”

Zonder het te beseffen ben ik de kauwgomdealer van ZUID geworden.

×

Prangende levensvragen,

op zoek naar zingeving of je merk een succes maken? Kom Binnen.

× Whatsapp met ZUID