NOW E-mail maakt het krankzinnig eenvoudig om e-mailcampagnes te ontwerpen, te verzenden en te meten.

De 8 belangrijkste tools van NOW E-mail

1. Oneindig veel templates
Ontwerp een rockende e-mailing in ‘n paar minuten. NOW E-mail biedt butt kicking tools voor het opmaken en versturen van jouw online nieuwsbrieven. Verstuur geen saaie e-mailing naar je contactpersonen, maar maak indruk door een perfect designpareltje in hun inbox te droppen. Kies uit een oneindig aanbod van tot op de pixel vormgegeven lay-outs en stel je unieke, sexy-as-hell e-mailing samen.

2. Content die koning is
Een onderscheidende e-mailing ziet er niet alleen retestrak uit, maar staat ook inhoudelijk z’n mannetje. De content moet de lezers aansporen om geen woord te willen missen. Een handige optie die is ingebouwd in NOW E-mail is de persoonlijke aanhef. Daarnaast wordt er automatisch gezorgd voor de juiste typografie en het aanpassen van tekst- en afbeeldingsgrootte.

3. Responsive to the max
Of jouw e-mailing nu op een smartphone, tablet, laptop of desktop geopend wordt, de lay-out ziet er op ieder device gegarandeerd geweldig uit. Ontzettend belangrijk, want vandaag de dag openen mensen massaal hun e-mails op telefoon en tablets. Dan kun je echt niet meer aankomen met een verwrongen, nauwelijks leesbare e-mailing. NOW E-mail zorgt er automatisch voor dat jouw bericht er net zo top uitziet op een iPhone, dan in Outlook of Gmail.

4. E-mailing check one, two
Door de automatische test die NOW E-mail voor verzending uitvoert, zie je eenvoudig hoe de e-mailing bij de ontvanger binnenkomt. Zo merk je of een design wel of niet werkt, of een onderwerpregel genoeg triggert en of jouw gegevens als afzender wel kloppen. Veel tijd kost het niet om er de nodige designs tegenaan te gooien, om uiteindelijk de absolute winnaar te kunnen kiezen. Je ziet immers iedere klik de lay-out automatisch veranderen.

5. Stop je ontvangers in hokjes
NOW E-mail maakt het mogelijk om de ontvangers van jouw e-mailings onder te verdelen in groepen. Naar aanleiding van criteria die jij zelf opstelt, kun je zo nog gerichter jouw boodschap onder de aandacht brengen. Zo spreek je jonge vaders bijvoorbeeld op een heel andere manier aan dan vijftigplussers. Door zowel de lay-out als de content van een e-mailing toe te spitsen op de (sub)doelgroep, maak je jouw boodschap een stuk persoonlijker.

6. Track het succes van je e-mailing
NOW E-mail geeft real-time en gedetailleerde rapportages, die jou helpen om het succes van je e-mailmarketingcampagne nauwkeurig te meten. Je krijgt precies te zien wie jouw e-mailing opent, wat ze gelezen hebben en welke van je berichten op social media gedeeld zijn.

7. Social sharing
Met één klik voeg je social media-buttons toe aan je e-mailing. Zo kan content meteen gedeeld, geliket en getweet worden door de ontvanger. Sociaal toch?!

8. Spam? Dacht het niet!

Niets vervelender dan dat jouw zorgvuldig samengestelde e-mailing in de spambox van ontvangers belandt. Om dat te voorkomen voert NOW E-mail automatisch een spamtest uit. Jouw e-mailing wordt voorbij spamfilters en firewalls geleid, om massaal bij ontvangers terecht te komen. En mocht een overijverig spamfilter per abuis een e-mailing blokkeren, dan krijg je daar netjes bericht van.


In totaal zijn er meer dan honderd ontzettend handige tools. Ontdek ze door aan de slag te gaan met NOW E-mail. Hoe? Onze Strategy Director Mathieu Hermans kent NOW E-mail beter dan z’n vrouw en vertelt je er graag alles over. Laat wat van je horen en Mathieu komt in actie!


Wat moet dat NOW E-mail kosten?

Ben je een regelmatige verzender, professionele marketeer of start je pas met e-mailmarketing? NOW E-mail heeft voor iedereen het juiste, transparante tarief. Betaal per maand (maandelijks opzegbaar) of per campagne. Je betaalt geen licentiekosten voor het gebruik van NOW E-mail.

Betaal per maand

Het tarief wordt automatisch aangepast aan de hand van het aantal e-mailadressen dat er in je ontvangerslijsten zit. Je betaalt zo nooit meer dan nodig.

KEUZE 1:

BASIS

Ideaal voor als je op zijn minst één keer per maand een e-mailing verstuurt. Je kiest voor een lage vaste prijs.

KEUZE 2:

ONBEPERKT

Verzend onbeperkt e-mails naar je ontvangerslijsten en voer gratis ontwerpen en spamtesten uit. Perfect voor frequente verzenders en marketingbureau’s.

Aantal e-mailabonnees – Basis – Onbeperkt

Betaal per campagne
Perfect voor als je af en toe een e-mailing verstuurt. Er zijn geen maandelijkse kosten en je betaalt alleen wanneer je verzendt.

Download HIER de prijslijst voor NOW- Email.


Enthousiast? Of nog vragen? Better call Mathieu!
ZUID Creatives kan altijd helpen bij het samenstellen, schrijven, opmaken en versturen van jouw online nieuwsbrieven. Bel, mail, app, Tweet – of whatever – onze Strategy Director Mathieu Hermans. Hij vertelt je graag alles over NOW E-mail.


Meer weten over dit onderwerp?