the wow factor of wordpress

Wij bouwen nooit zomaar een website. Zou snel gaan vervelen, zowel voor de websitebezoeker als voor jou en voor ons. ZUID Creatives laat strategie, creatie en techniek samenvloeien tot een matching concept. Want waarom is die button oranje terwijl dat helemaal niet aansluit op jouw huisstijl? En hoe vertalen we de boodschap naar pakkende content? Conversie en gebruiksgenot zijn key. Iedere WordPress-site die wij maken is raak.

screen-top4

1. Barba WordPress.

Zie WordPress als een Barbapapa, in iedere gewenste vorm te kneden. Het CMS werkt intuitief. Niet alleen ontzettend fijn voor ons designers en ontwikkelaars, maar ook voor jou. Zowel beginnende als ervaren gebruikers kunnen namelijk op natuurlijke wijze overweg met WordPress.

2. Cosmetische webchirurgie.

WordPress-websites worden gebouwd vanuit een template. Een template is niets meer dan het geraamte van de website. Het template bepaalt hoe de website is ingericht, navigeert en werkt. Zo’n geraamte kun je zelf bouwen, maar het is veel eenvoudiger om te kiezen voor een bestaand exemplaar en dat net zo enthousiast om te bouwen als Marijke Helwegen, maar dan geslaagd.

3. Schermen met schermen.

WordPress is altijd responsive. Houdt niets meer in dan dat de website zich automatisch aanpast aan alle schermen waarmee de bezoeker de website bekijkt: desktop, laptop, tablet en smartphone.

4. webshop ‘till you drop.

Met de populaire webshopmodule WooCommerce is een WordPress-website uit te bouwen tot een webshop op maat. Door de vele beschikbare plug-ins kan iedere gewenste webshopfunctionaliteit worden toegevoegd. Gebruiksvriendelijk en uitdagend voor de (verwende) online shopper, voor jou en voor ons.

5. is zo’n wordpress site een beetje vindbaar?

Kan bijna niet beter. Onze Nederlandse homeboy Yoast heeft een SEO plug-in ontwikkeld die ervoor zorgt dat WordPress-sites hoog in Google eindigen. Wij hoeven je het maar één keer te laten zien en je kunt er meteen volle bak zelf mee aan de slag.

6. service & onderhoud.

Aangezien WordPress een open source systeem is, verschijnen er met regelmaat updates en nieuwe plug-ins. Die moeten geïnstalleerd of toegepast worden. Zo blijft de site soepeltjes draaien en beschermd tegen hackers. Bij oplevering van een WordPress-website ontvang je een servicecontract. Voor een bescheiden, vast bedrag updaten we jouw site automatisch en blijft de kwaliteit hoog.

cat6

Our WordPress work

Nieuwe wordpress nodig?

Heb je aan dit lijstje iets toe te voegen? We horen het graag! Stuur je bericht aan [email protected].
Een nieuwe wordpress nodig? Eentje die een belangrijke rol speelt in jouw organisatie of ‘gewoon’ om een campagne te ondersteunen? ZUID Creatives maakt tailor made sites die passen bij grote ambities.

Alles begint bij een vrijblijvend gesprek, waarvoor we graag bij jou langskomen. Gaat het om een al lopend project? Stuur je request for proposal of de offerte van een ander reclame- of internetbureau naar [email protected]. Wij doen vervolgens een passend voorstel.

Kunnen wij je webwijs maken?