Digital Experience

Maatwerk software

Als organisatie heb je je eigen werkwijze en processen. In de regel zijn de meeste processen te vangen in bestaande, beproefde en veilige softwaresystemen. Maar als een proces echt uniek is, dan vraagt dat om maatwerk. Laat die slimme oplossing maar aan ons over. Bedacht vanuit de eindgebruiker, gebouwd volgens de laatste technieken en gekoppeld met andere systemen. Dan heb je een mooi stukje softwaregoud in handen.

30 minute talk met een digitaal expert?

Get in touch with us

Let's meet up!

Slimme maatwerk software

Aan de hand van jouw wensen en eisen bepalen we een aanpak en schatten we de specifieke items in. Daarnaast bepalen we een toekomstbestendige software-architectuur, passend in het IT-landschap van jouw organisatie.

We koppelen eigen systemen of ontsluiten data uit systemen van derden met een intelligente API. Onze technische projectmanager begeleidt het traject van het eerste contact tot de beste nazorg. Uiteraard zorgt hij er ook voor dat alles netjes op tijd én binnen de scope opgeleverd wordt.

Gebruikte technieken

Wij ontwikkelen maatwerk software binnen het PHP-framework Laravel of WordPress CMS, die we koppelen aan Vue.js of React. Zo creëren we snelle en schaalbare open-source producten die zich uitermate goed lenen voor maatwerkoplossingen.

Hosting & beheer

Ook na oplevering gaan wij voor kwaliteit. Daarom werken we alleen met professionele hostingpartijen. Daarnaast staat onze helpdesk voor je klaar. Niet alleen met antwoorden op al je vragen, maar ook om jouw maatwerktoepassing up-to-date en veilig te houden.

Mooi merk, mooi werk

Maatwerk software omvat

# API koppelingen

# Laravel

# Vue.js

# React

# SCRUM

Meer weten over maatwerk software?

Van "tech talk" tot gewone mensentaal, Niels is your guy!

Let's meet up!