Digital Experience

WebZUID pakket

Websites zijn er in alle vormen en maten. Bij elke keuze past een budget. Het (langdurige) succes van een goede website staat of valt met duidelijke afspraken, het doorontwikkelen, up-to-date houden en beheren van goede content.

Weten welk pakket bij jou past?

Let's meet up!

Wij merken het maar al te vaak: na de initiële ontwikkeling en lancering van een website valt de verdere ontwikkeling structureel stil. Zonde van alle tijd, geld en moeite, want juist dan begint het pas.

Slimme ZUID-aanpak

Vandaar dat we hebben nagedacht over een oplossing die ervoor zorgt dat de bal óók bij ZUID ligt en dat klanten langere tijd van onze expertise gebruik kunnen maken.

Dit heeft geleid tot de creatie van de WebZUID-pakketten. Voor één vast bedrag per maand heb jij een volledig team ter beschikking om jouw website te bouwen, te vullen, te onderhouden, te promoten, te meten én door te ontwikkelen.

Het bouwen van een nieuwe website is veel te lang vaag en ongrijpbaar geweest. Daarom werken wij met vaste prijzen (geen uurtje factuurtje, geen onverwachte kosten) en zijn wij altijd bereikbaar. Jij blij, wij blij.

Meer weten over deze aanpak en de verschillende WebZUID-pakketten?
Stuur Niels een mail!

Website-pakket

Geen website, wel content?

Praat met Robbert, he is your guy.

Let's meet up!