Digital Experience

WordPress CMS website

Met een krachtige WordPress CMS website profileer jij je merk online en trigger je klanten vanaf een beeldscherm. Of het doel van je site nu branding, informatieverstrekking, leadgeneratie of employer branding is, wij kneden ‘Barbapapa’ WordPress in de vorm die jij nodig hebt. En over de inhoud van het geheel kraken onze online strategen en copywriters hun hersens. Klaar om je merk online te laten vliegen?

30 minute talk met een digitaal expert?

Niels kraakt jouw code

Let's meet up!

Een website die voor je werkt

WordPress is het CMS der CMS’en. Wereldwijd coderen duizenden professionals zich dagelijks vrijwillig in het zweet. Met een continue aanwas van professionele functionaliteiten en koppelingen als gevolg. Wij kennen WordPress beter dan onze eigen broekzak en fixen daarom alles wat jij nodig hebt: van multi-website tot een meertalige omgeving. Maar ook maatwerk plugins en (API-)koppelingen met bijvoorbeeld iDeal, CRM-systemen en marketingtools. En al strooien we rijkelijk met termen, we gidsen je er in klare taal doorheen.

Keurig volgens de strengste regels

Privacy, niet het meest sexy topic, maar wel verdomd belangrijk. Persoonsgegevens moeten te allen tijde superveilig zijn, net als online betalingen en uitwisseling van informatie. Al deze waarborgen zijn standaard in onze aanpak verwerkt, zodat jij zeker bent van je zaak. Het is dan ook nogal een verantwoordelijkheid die je als organisatie of (semi-)overheidsinstelling draagt.

Behoor je tot de laatste categorie? Dan zorgen we er meteen voor dat je site digi-toegankelijk (WCAG) is voor mensen met een beperking. Kun je die wettelijke verplichting ook afstrepen. Naast dat we partner zijn van onafhankelijke instanties die onze websites hierop testen, zorgen we ook dat het geheel up-to-date blijft door middel van ons WordPress-beheercontract.

Service, onderhoud en hosting

Als open source-systeem krijgt WordPress regelmatig updates en nieuwe plug-ins. Deze moeten geïnstalleerd worden om je website soepel te laten draaien en tegen hackers te beschermen. Bij de oplevering van je website ontvang je van ons een beheercontract. Hiermee kunnen we dit onderhoud voor een bescheiden en vast bedrag voor je regelen.

Wij bieden onze klanten o.a. een:

  • beheercontract (updates en beveiliging)
  • verschillende hostingmogelijkheden (o.a. monitoring en uptime-garantie)
  • duidelijke afspraken over onze dienstverlening (o.a. respons- en reparatietijden)

Mooi merk, mooi werk

WordPress omvat

# koppelingen

# maatwerk

# vindbaar

# CMS

# webshop

Ook een website met de ZUID-factor?

Een website die past als een
jas én van het beeld spat?

Let's make impact!