Digital Experience

WordPress CMS website

Met een krachtige WordPress CMS website profileer jij je merk online en trigger je klanten vanaf een beeldscherm. Of het doel van je site nu branding, informatieverstrekking, leadgeneratie of employer branding is, wij kneden ‘Barbapapa’ WordPress in de vorm die jij nodig hebt. En over de inhoud van het geheel kraken onze online strategen en copywriters hun hersens. Klaar om je merk online te laten vliegen?

30 minute talk met een digitaal expert?

Niels kraakt jouw code

Let's meet up!

Een website die voor je werkt

WordPress is het CMS der CMS’en. Wereldwijd coderen duizenden professionals zich dagelijks vrijwillig in het zweet. Met een continue aanwas van professionele functionaliteiten en koppelingen als gevolg. Wij kennen WordPress beter dan onze eigen broekzak en fixen daarom alles wat jij nodig hebt: van multi-website tot een meertalige omgeving. Maar ook maatwerk plugins en (API-)koppelingen met bijvoorbeeld iDeal, CRM-systemen en marketingtools. En al strooien we rijkelijk met termen, we gidsen je er in klare taal doorheen.

Bij ZUID hebben we geen onvoorziene kosten, uurtje factuurtje of vage hosting overeenkomsten. Met de vaste prijzen van onze WebZUID pakketten weet jij altijd waar je aan toe bent.  Jij blij, wij blij.

Keurig volgens de strengste regels

Privacy, niet het meest sexy topic, maar wel verdomd belangrijk. Persoonsgegevens moeten te allen tijde superveilig zijn, net als online betalingen en uitwisseling van informatie. Al deze waarborgen zijn standaard in onze aanpak verwerkt, zodat jij zeker bent van je zaak. Het is dan ook nogal een verantwoordelijkheid die je als organisatie of (semi-)overheidsinstelling draagt.

Behoor je tot de laatste categorie? Dan zorgen we er meteen voor dat je site digitaal toegankelijk (WCAG) is voor mensen met een beperking. Kun je die wettelijke verplichting ook afstrepen. Naast dat we partner zijn van onafhankelijke instanties die onze websites hierop testen, zorgen we ook dat het geheel up-to-date blijft.

WebZUID pakket

Wij merken het maar al te vaak: na de initiële ontwikkeling en lancering van een website valt de verdere ontwikkeling structureel stil. Zonde van alle tijd, geld en moeite, want juist dan begint het pas. Vandaar dat we hebben nagedacht over een oplossing.

Dit heeft geleid tot de creatie van de WebZUID-pakketten. Voor één vast bedrag per maand heb jij een volledig team ter beschikking om jouw website te bouwen, te vullen, te onderhouden, te promoten, te meten én door te ontwikkelen.

Mooi merk, mooi werk

WordPress omvat

# koppelingen

# maatwerk

# vindbaar

# CMS

# webshop

Ook een website met de ZUID-factor?

Een website die past als een
jas én van het beeld spat?

Let's make impact!