Pitch perfect: Strikolith

Strikolith is karakterbepalend in gevel- en plafondafwerking. In de volksmond ook wel de gladde of natte afwerking genoemd. Het bedrijf levert de producten waar werklui als stukadoors en schilders mee aan de slag kunnen. Bij Strikolith worden ze graag uitgedaagd en dat hoef je ons geen twee keer te zeggen. BureauZuid won hun pitch en mag de strategie uitrollen en communicatie herzien. 

Strikolith is een echt Nederlands A-merk, bestaat al bijna een halve eeuw en heeft ontzettend veel groeicapaciteit. BureauZuid ziet waar die groeimogelijkheden liggen en kan het merk versterken. We gaan ervoor zorgen dat Strikolith de komende jaren nog succesvoller wordt.Top secret

Voor de pitch die Strikolith uitschreef, werden vier communicatiebureaus uit Noord-Brabant benaderd. BureauZuid won op basis van strategie, creativiteit, enthousiasme en niet geheel onbelangrijk een klik met de klant. Welke van onze ideeen Strikolith zo enthousiast maakte? Dat vertellen we je lekker nog even niet. Wacht en zie. Flauw he?

to be continued