wie goed doet... we love to be creative with charity

Ronald McDonald Huis Tilburg

Als je ziek of gehandicapt bent, wil je als kind je ouders zo dicht mogelijk bij je hebben. Vice versa geldt dit natuurlijk ook. Het Ronald McDonald Huis Tilburg biedt daarom een thuis aan de ouders, broertjes en zusjes van kinderen die worden behandeld in het St. Elisabeth Ziekenhuis en Revalidatiecentrum Leijpark.

In het Ronald McDonald Huis kan het leven ondanks alles toch een beetje doorgaan. Hiervoor ontvangen zij geen overheidssteun, maar zijn ze afhankelijk van particuliere donaties en sponsorbijdragen. ZUID Creatives draagt het Ronald McDonald Huis een warm hart toe. Wij zijn er trots op hen te mogen ondersteunen op het gebied van communicatie en fondsenwerving. Van een nieuwe brochure tot het ontwerp voor een deursticker.

Heb je interesse om het huis ook te steunen, kijk dan zeker even op hun website.

Doneer nu

Gijsje Eigenwijsje

Stichting Gijsje Eigenwijsje biedt een ‘warm nest’ aan het gezin van een kind bij wie een ponsglioom (hersenstamkanker) is geconstateerd. Voor dat gezin wordt het mogelijk gemaakt om samen een aantal dagen in alle rust met elkaar door te brengen.

Toen ons gevraagd werd om de website van de stichting vrijwillig te ontwikkelen, hebben we daar geen seconde over na hoeven denken. Ook onze partner MAKE Interactive was meteen bereid om z’n beste beentje voor te zetten. Naast het ontwikkelen en up-to-date houden van de website, heeft ZUID Creatives ook een ondersteunende rol in de bloggersclub van Gijsje Eigenwijse.

Maak de droom van Gijsje werkelijkheid en sponsor Gijsje Eigenwijsje.

Doneer nu

Ondernemen tegen kanker

Velen van ons kennen in hun directe omgeving mensen die ziek zijn en tegen kanker vechten. Dat geldt ook voor bedrijven. Bedrijven staan tenslotte midden in de samenleving. ZUID Creatives helpt het KWF als ‘zakenvriend’ om hun doel te realiseren: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Als zakenvriend steunen wij ieder jaar een specifiek onderzoek naar kanker.

Steun de strijd tegen kanker.

Doneer nu