In zijn vrije tijd gaat hij door het leven als Loek van den Boogaart, maar wanneer hij binnenwandelt bij ZUID transformeert hij in Loek-O-Loek, Loekipedia of Loekalike. De woordspelingen op zijn naam zijn oneindig; zijn energie ook.

Zwarte band in Kanban

Ik ben de Kanban-master van ZUID. Volgens dit beproefde systeem brengen wij elk project tot een goed einde. Ik ben altijd bezig om processen en zaken te verbeteren, zodat we met heel het team nog beter werk afleveren. 

Mad Men: reclame in de sixties

“Deze serie laat zien hoe de reclamewereld in de jaren zestig werkte. Het spel tussen ontwerp en tekst komt heel duidelijk naar voren. Dat vind ik zo tof aan Mad Men. En hoofdpersonage Don Draper is mijn held. Niet omdat-ie constant vreemdgaat, maar omdat hij een eindbaas is in reclame.”

Dankzij post-its hou ik mijn designers-geest scherper dan een stiletto

Inkakken = Liga pakken

“Half 11 is voor mij Liga-tijd. Even een momentje voor mezelf. En voor alle kruimels op mijn bureau.”

Focus door koptelefoon

“Muziek helpt mij te concentreren. Wil ik even flink rammen, dan zet ik Die Antwoord op. Moet ik rustig nadenken, dan is het Lana Del Rey die mij helpt.”

Dobbeltijd

“Dit lijkt een doodnormale dobbelsteen, maar niets is minder waar. De ZEIº meet hoe lang je ergens mee bezig bent. Zo hou ik grip op mijn tijd en blijf ik gefocust op mijn werk.”

Post-it-plakker

“Schrijven is blijven, is mijn motto. Daarom schrijf ik alles wat inspirerend is op post-its. Zo hou ik mijn designers-geest scherper dan een stiletto. Ik heb nu bijvoorbeeld een briefje op mijn scherm hangen met daarop de tekst: ‘Aangenaam, wie ben jij?’ Dat herinnert me eraan om vanuit de klant te communiceren.”

Boek: Het Bamischandaal

“We kennen hoofdpersonage J. Kessels uit dit boek van de gelijknamige film met Frank Lammers. Als ik dit boek lees, kan ik niet stoppen met lachen. Het staat voor mij symbool aan plezier hebben in dingen. Mijn devies? Til niet zo zwaar aan het leven.”

×

Prangende levensvragen,

op zoek naar zingeving of je merk een succes maken? Kom Binnen.

× Whatsapp met ZUID