Menno Meijer is een man met vele interesses. Deze handige harry stelt zich voor aan de hand van een houtschaaf,
een X-Men-stripboek en een fidget cube.

Meubelmaker

“In mijn vrije tijd breng ik menig uur door in de schuur. Houtbewerking is een grote hobby van me. Veel technieken heb ik geleerd tijdens mijn opleiding tot productontwerper. Bij ons thuis vind je allerlei zelfgemaakte meubels, zoals een salontafel, een kapstok, schalen, lampen en planken. Het hout me van de straat, hè?”

Kneed, klik, schakel en ontstress

“Bellen, adviseren en regelen: het is dagelijkse kost van een projectmanager. Soms los ik ook technische problemen op van de website van een klant. Tussen al dat geschakel door moet ik af en toe ook mijn energie kwijt. Mijn fidget cube en stressbal krijgen het dan ook regelmatig te verduren.”

Noem me een nerd, want ik houd van
X-Men-comics. Ik kan urenlang
Wikipedia afstruinen om alles te weten te komen over deze strips.

Eindhovûh de gekste

“Iedereen hier op kantoor weet het: ik ben een echte Eindhovenaar. Ik was vier jaar barman bij poppodium Effenaar. De ene week stond ik headbangend bier te tappen tijdens een hardrockconcert, de andere week schonk ik rode wijn in tijdens een feest met losgeslagen 40+’ers. Zo heb ik muziek leren kennen die ik voorheen zelf niet zelf zou opzetten.”

USA

“Al mijn ideeën, schetsen en tekeningen vind je in dit houten sketchbook. Deze unit heb ik gekregen toen ik begeleider was op een summer camp in Amerika. Daar hielp ik gedurende vier zomers kinderen met houtbewerking en andere gave outdoor activiteiten. Dat waren toffe tijden!”

X-man, Spider-Man, Project-Man…

“Noem me een nerd, want ik houd van X-Men-comics. Ik kan urenlang Wikipedia afstruinen om alles te weten te komen over deze strips. Ook ben ik weg van de Marvel-films. Helaas heb ik zelf geen superkrachten, maar als projectmanager zou het soms wel verdraaid handig zijn.”

×

Prangende levensvragen,

op zoek naar zingeving of je merk een succes maken? Kom Binnen.

× Whatsapp met ZUID