Roadmap naar merkherstel

Maak je merk klaar voor herstel ná de lockdown.

We wisten het zo zeker. Geen enkele twijfel over mogelijk: 2020 wordt hét jaar voor Nederland! Met grote events zoals de Grand Prix in Zandvoort, het Eurovisie Songfestival in Rotterdam en Frenkie de Jong + kornuiten thuisspelend voor Oranje. Nederland wordt hoe dan ook flink op de kaart gezet dit jaar.

En toen kwam corona… Via Brabant sloop het virus als een dief in de nacht ons land binnen. Nederland op de kaart? Dat zeker. Onvergetelijk? Absoluut. Maar niet op de manier zoals we vooraf hoopten. Lichtpuntje: ondanks de social (of beter gezegd physical) distancing kwamen we als Nederlanders dichterbij elkaar dan ooit tevoren.

Bij ZUID delen we graag onze kennis om bedrijven, organisaties en merken te helpen tijdens deze instant-crisis én bovendien klaar te zijn voor de fase ná de intelligente lockdown. 

Wat hebben we gedaan?

Nou, we hebben simpelweg een praktische gids opgesteld waarin we je laten zien hoe je als merk, bedrijf of organisatie slim om kunt gaan met deze uitdagende en moeilijk voorspelbare situatie.

Daarnaast hebben we ook nog een aantal tips voor je over hoe je je merk klaarmaakt voor het herstel van de markt. We kijken uit naar dat moment waarop we gezamenlijk een dikke punt kunnen zetten achter het coronavirus, de tekorten op de IC, gedwongen thuiswerken en home schooling.

Highlights uit het plan

Here you go: een portie positieve content waar je als ondernemer direct mee aan de slag kan!

  • Inleiding. In dit document laten we je zien hoe je als merk, bedrijf of organisatie slim omgaat met deze tijdelijke dip.
  • Een roadmap naar merkherstel in drie fases. Een compact overzicht met actiepunten.
  • De outbreak-fase. De primaire reactie van je merk.
  • De lockdown-fase. Wat je kunt doen én wat je zou moeten laten.
  • Herstelfase. Kansen pakken als het straks over is. Ben er als eerste klaar voor als het straks weer kan.

Kennismaken met ZUID

Robbert is your way in. Vraag hem het geruite hemd van het lijf.

Bel of app Robbert op
06 45 35 85 98

Of mail hem op
[email protected]

Plan een videocall in met ons Creative Strategy Team

Onze merk- en campagne-deskundigen Joost, Lynn, Arjen, Mathieu en Annemarieke helpen je op weg. Proost: het eerste rondje is voor ons.

Ken je ons nog niet? ZUID Creatives, a 3-in-1 agency

Een creatief bureau dat merken sterk positioneert, creatieve campagnes ontwikkelt, branded content maakt én online begrijpt hoe je bij mensen binnenkomt? Wij zijn ZUID Creatives. Een club van merkstrategen, designers, copywriters en webontwikkelaars bij wie je zo aan tafel schuift.

Kom binnen en lees meer op ZUID.com