Positieve energie.

Het programma ʻNaar een veiliger sportklimaatʼ (VSK) is opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom sport aan te pakken. Dit programma wordt uitgevoerd door de sportbonden en NOC*NSF (met KNVB, KNHB en NOC*NSF als voortrekkers) en heeft de steun van het ministerie van VWS, het ministerie van Veiligheid en Justitie, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de MOgroep.

Als hoofdcommunicatiemiddel wordt er een groot aantal theatershows georganiseerd, onder de naam ʻWel Winnen, hè!ʼ Deze inspirerende shows zijn bedoeld voor vrijwilligers, trainers, coaches, begeleiders, bestuursleden en scheidsrechters van sportclubs en – verenigingen.

BureauZuid heeft de look & feel omtrent deze theatershows ontworpen en uitgewerkt in bijbehorende middelen. We hebben een combinatie gemaakt met de huidige huisstijlkleuren van VSK en hebben hier onze eigen creativiteit op losgelaten in logo en uitingen.

tips-info

Zo hebben we A6 waaierbrochures ontworpen met ‘Tips&Tops’ die bezoekers van de shows meekrijgen als reminder m.b.t. de informatie die ze in de show hebben opgedaan. Hierbij hoort een originele lanyard waaraan de waaier is bevestigd. Daarnaast hebben we een stappenplan voor professionals ontworpen, bannieren, posters, flyers en uitnodigingen voor de theatershows ontworpen en gerealiseerd. Leuk om te doen en we kregen er zelf positieve energie van!