Review: videomarketing in 60 minuten.

Adindah-Hutjens

Als online marketeer zie ik dat Video Marketing momenteel sterk in opkomst is. Bij BureauZuid geef ik klanten advies met betrekking tot online vraagstukken. Steeds vaker blijkt videomarketing een zeer geschikt middel, het past helemaal bij de tijd van nu. Met de inzet van video kun je jouw dienst of product heel duidelijk overbrengen. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Kun je nagaan wat een video voor je bedrijf doet!

Pelpina Trip (bekend van Frankwatching) legt uit hoe je ervoor zorgt dat de juiste mensen jouw video zien door middel van de juiste productie, strategie, marketing en seo. Wil je videomarketing gaan gebruiken voor je eigen marketingstrategie? Dan raad ik dit boek aan.

pelpina-trip

Zoek je meer klanten of meer omzet? Misschien extra aandacht voor je dienst of product? Zet videomarketing in en geef je business een boost. Dit eerste Nederlandse boek vertelt je precies hoe en wat. Na het plaatsen van een video krijg je waarschijnlijk niet automatisch veel views, maar Pelpina legt aan de hand van handige do’s (en dont’s) uit hoe je dit gericht in kunt zetten.

Stap voor stap wordt de strategie bepaald. Welke kanalen zet je in naast YouTube? Hoe krijg je meer kijkers? Hoe meet je de resultaten? Ze geeft praktische en toepasbare tips voor meer interactie. De beste video’s zetten je aan het denken, bewegen je, of zetten je aan om iets te doen. Ook wordt er besproken hoe zoekmachines naar je video kijken.

De schrijfster geeft heldere tips hoe je de verspreiding van je video toe kunt laten nemen. Een van de voorbeelden in het boek is dat mensen zich abonneren op je kanaal. Dit zorgt ervoor dat je meer kijkers en interactie zal krijgen.

Pelpina schrijft erg toegankelijk, en na het lezen ben je klaar voor een gedegen start met videomarketing. Het boek biedt je een structuur om hiermee aan de slag te gaan.

Extra tip! Op de website van Pelpina wordt nog dieper op een aantal onderwerpen ingegaan. https://www.pelpina.com/

Bestel hier het boek, je hebt het binnen 1 dag in huis!