ZUID stalt uit

Developer Stef stalt uit

By November 15, 2018 No Comments

Developer Stef
stalt uit

Maak kennis met Stef van der Loo: developer, PSV-man, oud-ZUID-stagiair en inmiddels een onmisbare schakel in onze loods.

Stef stuntpiloot

“Ik ben een familiemens en speel graag een gezelschapsspelletje op zijn tijd. Zet je een bordspel op tafel, dan ben ik erbij. Met Stef Stuntpiloot heb ik een speciale band: dit speel ik altijd op teamweekend met mijn voetbalvrienden. Lachen, gieren en brullen gegarandeerd.”

Ik heb een fascinatie voor snelle auto’s, vandaar het boek van Olav Mol. Deze commentator maakt de sport nóg interessanter. Mijn droom is om ooit in een Formule 1-wagen te rijden.

Eindhovûh, Eindhovûh, Eindhovûh!

“Jazeker, ik ben net als collega Menno een echte PSV-fan. Elke thuiswedstrijd sta ik te juichen in het Philips-stadion. Helaas wordt het door bepaalde mensen op kantoor niet altijd gewaardeerd dat ik fan ben. Uiteindelijk trekken wij toch aan het langste eind!”

Stef keeps developing

“Ik vind het leuk om tools te blijven ontdekken waarmee je websites mooier kunt maken. Momenteel lees ik een boek over SVG. Voor de niet-nerds: hiermee kun je bijvoorbeeld elementen op een website laten bewegen.”

Stef's brandstof

“Iedere dag neem ik een yoghurtje mee naar ZUID. Van yoghurt ga ik sneller codes rammen. Ik kom uit Sint-Oedenrode (lees: het mooiste dorp van Nederland). Door die lange reis heb ik geen tijd om thuis te ontbijten.”

Stef ...

  • is front-end developer
  • komt uit Sint-Oedenrode
  • houdt van een potje voetbal
  • is twee meter lang
  • is altijd vrolijk
  • heeft een nogal bijzondere lach
×

Prangende levensvragen,

op zoek naar zingeving of je merk een succes maken? Kom Binnen.

× Whatsapp met ZUID