Digitale bureaus kunnen de toenemende vraag naar hun producten en diensten amper aan. En dus groeit ook de vraag naar online talent. In Tilburg hebben twaalf grote bureaus zich verenigd in UMAINLY om samen talent aan de stad te verbinden. Hiertoe lanceert UMAINLY vandaag een grootschalige vacaturecampagne. Via diverse kanalen willen de aangesloten bureaus in contact komen met de versterking die ze zo hard nodig hebben om hun succes te kunnen continueren.

Tilburgs grootste online bureaus samen

Onder het label UMAINLY werken twaalf Tilburgse online bureaus samen op het gebied van personeelswerving en ‘branding’ van de stad. Ieder voor zich nemen de bureaus al geruime tijd een zeer sterke positie in aan de top van Nederland. Dat blijkt onder meer uit topnoteringen in lijsten als de Emerce100 en diverse prijzenfestivals. En het einde is nog niet in zicht. Vandaar die dringende behoefte aan nieuw talent.

Gezocht: harde G’s én zachte G’s

Een sterke groei vraagt om sterke mensen. Daarom is UMAINLY op zoek naar talent, zowel uit de regio als daarbuiten. Om dit voor elkaar te krijgen zetten de aangesloten bureaus vanaf vandaag hun deuren wagenwijd open voor zowel jonge als ervaren programmeurs, marketeers, teamleiders, designers en creatieven, die willen werken aan hun carrière in Brabant. Door de intensieve samenwerking en de warme relaties onderling is er bij UMAINLY altijd voldoende ruimte, variatie en keuze tot doorontwikkeling in het allerhoogste segment.

Uniek T-shirt

Als extra aanmoediging krijgt iedereen die op gesprek komt bij een van de bureaus een uniek UMAINLY T-shirt mee naar huis. Dit iconische T-shirt staat symbool voor de topkwaliteit van textielstad Tilburg. Alle actuele vacatures van de aangesloten bureaus zijn terug te vinden op www.umainly.nl.

UMAINLY, it’s mainly you

De naam van het label (uit te spreken als ‘joe-meenlie’) zegt al genoeg; het succes van online producten wordt bepaald door mensen. Volgens UMAINLY is het niet de techniek die oplossingen vindt voor de uitdagingen van groeiende organisaties, maar de specialisten die weten hoe ze ermee moeten werken. Die aanvoelen op welke manier online technieken optimaal tot leven kunnen komen in omgevingen waarin mensen met elkaar samenwerken.

Dat vraagt een oprecht open mentaliteit, waarin de drang om snoeihard te willen werken samenkomt met een natuurlijke zoektocht naar nieuwe samenwerkingen. Het is een typische kracht die – veel meer dan op andere plekken in Nederland – tot uiting komt in Tilburg. En die de leden van UMAINLY alweer een aantal jaar geleden bij elkaar bracht. Met succes, want inmiddels werken de bureaus op talloze manieren met elkaar samen aan grootschalige digitale campagnes, platformen, e-commerce oplossingen, websites en innovatieve online marketing en branding oplossingen.

×

Prangende levensvragen,

op zoek naar zingeving of je merk een succes maken? Kom Binnen.

× Whatsapp met ZUID