branding & campaigns

ALKU Branded Content

Branche

Vastgoed & bouw

Soort project

Branded Content

Diensten

De opdracht

ALKU neerzetten als een betrouwbaar merk voor geveltoepassingen? Dat doen we met behulp van content die naadloos aansluit op de vooraf bepaalde strategie. Hierbij maken we gebruik van het Google 3H-model. Dankzij de perfecte mix van informatieve video’s en blogs, inspirerende foto’s, handige tips en lollige dilemma’s staat de content van ALKU altijd als een huis.

Het Google 3H-model

Hero-content is zeldzame content die slechts een (paar) keer per jaar terugkeert. Hierbij kan gedacht worden aan commercials, magazines of productlanceringen. Dit type uiting kost veel tijd en inspanning, welke zich terug moeten verdienen in de vorm van een groot bereik. Voor ALKU bedachten we de ‘Met ALKU weet je wat je in huis haalt’-campagne. Een flinke (online) campagne waarmee een groot publiek werd bereikt.

Hub-content keert op maandelijkse basis terug in de contentplanning. Deze contentvorm bind jouw publiek aan het merk door specifieke onderwerpen en interessegebieden uit te diepen. Denk hierbij aan arbeidsintensieve blogs of video’s zoals onderstaande montagevideo van ALKU.

Hygiene-content is de contentvorm die op dagelijkse tot wekelijkse basis wordt ingezet. Hiermee spelen we rechtstreeks in op de behoeftes van de doelgroep en vergroten we het bereik. Denk aan social posts met creatieve inhakers op actualiteiten.

Meer weten
over dit project?

Robbert vertelt je er graag over.

robbert@zuid.com
013 54 50 323

Gemeente Tilburg

Next case