branding & campaigns

Rabobank Private Banking

Soort project

Een content campagne avant la lettre

Diensten

De opdracht

De Rabobank is een coöperatieve bank, die als grote kracht het ‘persoonlijke’ heeft. Welbekend bij particulieren en bedrijven, maar Private Banking bleef onderbelicht, terwijl het toch een redelijk grote divisie binnen de bank is. Tijd om daar verandering in te brengen.

De mensen achter de bankiers

Juist het persoonlijke contact, waar de Rabobank zo sterk in is, is van groot belang bij Private Banking. Om grote(re) vermogens zorgvuldig te kunnen beheren, draait het om wederzijds vertrouwen en een persoonlijke band. Om die betrokkenheid eruit te lichten, koos ZUID Creatives er voor om niet het Private Banking als dienst eruit te lichten, maar juist de mensen erachter. De account managers van de Rabobank staan midden in het leven. Vaak zijn het bekende gezichten in de samenleving, maar weet niemand precies wie ze zijn en wat ze doen. Mensen zien ze als ‘die man’ of ‘die vrouw’ van de Rabobank.

Karaktervolle fotografie

Het idee van ZUID Creatives was om te laten zien wat ze drijft en waarom ze zo passievol met hun werk bezig zijn. Topfotograaf René van der Hulst zorgde voor karaktervolle fotografie. De openheid van de account managers zie je hierin duidelijk terug. Het zijn stevige foto’s, die de personen tonen zoals ze zijn. Tijdens het fotograferen filmde en interviewde Fishhook Media de medewerkers Private Banking. Zowel hun levensinstelling, krachten als onzekerheden komen tekstueel en in beeld aan bod.

Meer weten
over dit project?

Robbert vertelt je er graag over.

robbert@zuid.com
013 54 50 323

Fluvia

Next case