Het jaar is bijna klaar, dus dat betekent heel veel Leo Blokhuis, kleffe oliebollen, de nodige glaasjes champagne en wellicht een klein hoofdpijntje op 1 januari. Het was een groots jaar voor ZUID. Zoveel hoogtepunten vragen om een lijstje.

1. Geboorte van ZUID Creative Campus

In 2018 toverden we het pand aan de overkant van onze loods om tot de ZUID Creative Campus. Dit jaar verwelkomden we de creatievelingen van Extrafazant, Mangoest, Bamboo en Novicom als nieuwe buren. Er gingen dus letterlijk en figuurlijk nieuwe deuren voor ons open.

2. Nieuw: de contentverzekering van ZUID

In 2019 gaven we het startschot voor een gloednieuw concept: de ZUID contentverzekering. Voor een vast bedrag per maand bieden we een team aan met verschillende expertises die effectieve content voor je maken: van animaties en blogs tot whitepapers en social posts. We kunnen je verzekeren: dat loopt gesmeerd.

3. Meten = weten

Een andere nieuwe richting die we zijn ingeslagen, is die van Performance Marketing. Simpel gezegd: door te targetten op een specifieke doelgroep, kun je het bereik van campagnes en content vergroten en zo maximale impact maken.

4. Kersverse merken: Kanzi, SodaStream & Dremel

Dit jaar stond ook in het teken van internationale merken bij ZUID. We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan opdrachten voor Kanzi, SodaStream en Dremel.

5. ZUID blaast vijftien kaarsjes uit

We spoelen even terug: vijftien jaar geleden zag BureauZuid het licht in de Koestraat in Tilburg. Inmiddels zijn we uit onze voegen gegroeid en telt onze bemensing ruim 30 zuiderlingen. And still counting.

6. Meer geanimeer!

We werken sinds kort intensief samen met de boys van Extrafazant. Deze animatiespecialisten zijn begin dit jaar neergestreken op de ZUID Creative Campus. Wij leren van deze creatieve vogels, zij leren van ons.

7. ZUID-auto: zebra op de weg

‘When everybody zigs, zag’, zeggen we altijd tegen klanten. Oftewel, ga links waar iedereen rechts gaat. Onder het mom van ‘practice what you preach’ gaven we onze bedrijfsauto een opvallend nieuw jasje. Niet te missen, toch?

Samen plannen maken voor 2020?

We laten jouw merk knallen en bruisen.

×

Prangende levensvragen,

op zoek naar zingeving of je merk een succes maken? Kom Binnen.

× Whatsapp met ZUID