Digital Experience

Platformen en content websites

Jij kent je organisatie en gebruikers beter dan wie ook. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om (grote) online omgevingen vorm te geven, te bouwen en te beheren. Of het nu een contentwebsite of een platform is, samen creëren we een online beleving die jouw doelgroep optimaal bedient.

30 minute talk met een digitaal expert?

Niels kraakt jouw code

Let's meet up!

Aan de hand van jouw wensen en eisen bepalen we de aanpak, kiezen we een techniek en leggen we planning en scope vast. Na een grondige doelgroepanalyse komen we tot een toekomstbestendige contentarchitectuur. En vanuit dat framework is het een kwestie van bouwen, schrijven, afbreken, schaven, opbouwen en een perfect eindproduct afleveren. Klinkt simpel, is het niet helemaal. Gelukkig weten onze projectmanagers daar wel raad mee. Zij laten het traject efficiënt verlopen en borgen de planning en scope.

Platform ontwikkeling conform richtlijnen

De tijd dat alles kon en mocht op het internet ligt ver achter ons. Als professionele organisaties moet je inmiddels aan heel wat voorwaarden voldoen met je platform of website. Een belangrijke is de verplichte AVG/GDPR.

Als (semi-)overheidsinstelling is het bovendien een vereiste dat al je online activiteiten toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Ze moeten drempelvrij zijn. Bij ZUID zijn we op de hoogte van alle geldende richtlijnen op dit gebied. Met onze beheerservice zorgen we ervoor dat alles up-to-date en gewaarborgd blijft.

Hosting & beheer

Wij kiezen altijd voor kwaliteit, ook na oplevering. Daarom werken wij alleen met professionele hosting voor jouw platform. Daarnaast staat onze helpdesk voor je klaar om je platform up-to-date, snel en veilig te houden, maar ook om te helpen bij vragen en wijzigingen. Handig, want je hoeft alleen maar bij ons aan te kloppen, wat een hoop kastje-naar-de-muur-frustraties voorkomt.

Mooi merk, mooi werk

Een toekomstbestendig platform omvat

# Contentarchitectuur

# TOP taken

# Mobile first

# Customer journey

# Digitoegankelijk

Samen een platform bouwen?

Maak gelukkige gebruikers jouw doel.

Let's meet up!