Content Marketing

Contentstrategie

Zonder contentstrategie zo nu en dan een leuke blog of video de wereld inslingeren? Lukrake boodschappen aan de kant: bij ZUID Creatives gaan we namelijk voor gefundeerde, doelgroepgerichte verhalen met een visie.

Winnende content creëren?

Get in touch with us

Let's meet up!

Wat is een contentstrategie volgens ZUID?

Bij ZUID Creatives zijn wij ervan overtuigd dat een goede contentstrategie essentieel is om goede content te kunnen maken. Content die niet alleen leuk en vermakelijk is, maar ook precies die specifieke behoeftes van je doelgroep aanspreekt. En op zo’n manier en in zo’n vorm wordt ingezet dat het ook daadwerkelijk het gewenste effect heeft.

Content die in lijn is met je marketingstrategie en dan ook bijdraagt aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Hoe pakt ZUID een contentstrategie aan?

Om tot een effectieve contentstrategie te komen, geven we samen met jou antwoorden op een aantal vragen over je merk, je doelgroep en je concurrenten. Ook doen we aanvullend onderzoek.

Aan de hand van deze fundamentele basis kunnen we advies uitbrengen over onder andere de inhoud van de content, middelen, creatieve formats, planning en verspreiding. En oh ja: natuurlijk kunnen we het ook voor je uitvoeren.

Wat krijg én kan ik met een contentstrategie?

Met een contentstrategie van ZUID heb je de noodzakelijke basis om content te kunnen maken die raakt en daardoor bijdraagt aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Vanuit de informatie over je merk, je doelgroep en je concurrenten komen wij tot contentadvies en -tools die concreet zijn en waar we samen meteen mee aan de slag kunnen.

Mooi merk, mooi werk

Contentstrategie omvat

# contentcreatie

# contentmarketing

# goelgroepdenken

# communicatiemiddelen

# communicatiekanalen

# creatieveformats

Winnende content creëren?

Ga voor verhalen met een visie.

Neem contact op