Content Marketing

Magazines

Stel je voor: een relatiemagazine over jouw bedrijf dat binnen twee maanden op de mat of in de mailbox belandt. Én ook gelezen wordt. Too good to be true? Nee hoor. Bij ZUID Creatives weten we precies wat mensen doet bladeren.

Winnende content creëren?

Get in touch with us

Let's meet up!

Imagoboost

Met je medewerkers als ambassadeurs laat je aan bestaande en potentiële klanten zien wat je allemaal in huis hebt. Daarnaast geven magazines je geloofwaardigheid een flinke zet. Verhalen in een bedrijfsmagazine worden door lezers namelijk niet ervaren als reclame, maar als geloofwaardige, journalistieke content.

Oprechte interesse

De verschuiving van offline naar online is niet te ontkennen. De omgang met middelen uit beide ‘werelden’ wil echter nog wel verschillen. Waar online vooral vluchtig gelezen wordt, neemt men offline veel meer de tijd.

Zo blijkt uit onderzoek dat lezers gemiddeld bijna een half uur zoet zijn met je relatiemagazine. Op de bank, een strandbedje, de wc … Whenever, wherever.

Actiekanon

Relatiemagazines zijn bij uitstek een marketinginstrument dat aanzet tot actie. Het maakt je lezers positiever over je bedrijf en zullen je sneller aanbevelen bij anderen. Daarnaast gaan ze ook eerder in op aanbiedingen of uitnodigingen.

Onvergetelijk aandenken

Je bedrijf is door hard werken gegroeid tot waar het nu staat. In een relatiemagazine komen alle gedenkwaardige verhalen bij elkaar. Dat maakt het een onvergetelijk aandenken en tevens een waardevol cadeau om uit te delen. Geef het aan (potentiële) klanten, leg het neer op de leestafel, verspreid het huis-aan-huis of deel het uit op een beurs.

Mooi merk, mooi werk

Magazines omvatten

# copywriting

# journalistiek

# tekschrijvers

# bladritme

# relatiemagazine

# glossy

Maga-zin in een gesprek?

Wij laten je publiek bladeren.

Neem contact op