Content creators

Digital developers

Consolidated

Branche

Vastgoed & bouw

Soort project

Consolidated content gaat door het dak

Diensten

De opdracht

Content creëren die door het dak gaat: dat is wat we doen om Consolidated top-of-mind te maken bij professionele gebouweigenaren. Juist de B2B-markt heeft frisse content nodig om op te kunnen vallen. Graag nemen we je even mee in ons plan van aanpak wat betreft frisse contentcreatie.

Strategie, planning en creatie

Allereerst vormen onze strategen, samen met de klant, een ijzersterke strategie. Dit is de fundering waarop we alle content gaan bouwen. Vervolgens rolt hier een planning uit die duidelijkheid geeft over wat we wanneer de wereld in sturen. Zodra dit alles staat als een huis gaan we door naar onze favoriete stap: creatie. Door middel van een goedgevulde beeldbank en de input uit wekelijkse calls met de klant, creëren onze designers en copywriters de leukste en meest treffende content.

Distributie, promotie, meten en verbeteren

Bij Consolidated zorgen we er aan de hand van formats zoals ‘dakenschreeuwers’ en ‘dakelijkske kost’ voor dat de content zowel amuserend als informatief is. Na de distributie en eventuele promotie van de content, wordt alles gemonitord in een digitaal dashboard. Zo kunnen we 24/7 meten & verbeteren.

Meer weten
over dit project?

Robbert vertelt je er graag over.

robbert@zuid.com
013 54 50 323

ALKU Branded Content

Next case