branding & campaigns

content marketing

ERAC

Soort project

Laagdrempelig en inhoudelijke content creatie

Diensten

De opdracht

Content met intERACtie. Bij ERAC draait het om de mens achter de zakelijke afspraak. Aan ons de taak om de adviseurs online een gezicht te geven door middel van verschillende formats. De uitdaging: content die laagdrempelig én inhoudelijk is.

Twee doelen, één content-match

ERAC heeft twee doelen: de naamsbekendheid vergroten en focus op employer branding, oftewel het verbinden van potentiële nieuwe medewerkers aan je merk. Content is daar een uitstekend middel voor. Aan de hand van een praktische strategie zijn we aan de slag gegaan. Hierin hebben we het volgende vastgelegd: welke formats we gaan inzetten, de plaatsingfrequentie en de kanaalkeuze.

De mens achter de zakelijke afspraak

In de zakelijke wereld vergeet je soms bijna dat er mensen werken. ERAC onderscheidt zich juist door de mens voorop te stellen. Een van de kernwaarden is dan ook ‘de mens achter de zakelijke afspraak’. Met formats als ‘De Mens ERAC(hter)’ geven we adviseurs een gezicht. Hoe dan precies? Door een bureau met persoonlijke items uit te stallen, leer je iemand op een andere manier kennen.

ERAC op Instagram

Een ander format dat we hebben ontwikkeld, is de ERAC Takeover. Elke twee weken ‘kaapt’ een andere ERAC’er het account. Ze reizen stad en land af om te werken aan toffe duurzame projecten. Door middel van foto’s geven we bezoekers een kijkje in hun werkveld. Een laagdrempelige manier om potentiële nieuwe medewerkers te laten zien hoe een werkdag bij ERAC eruitziet.

Klaar is case

Leuk natuurlijk, al die mensen in beeld. Maar als adviesbureau wil je ook zeker je successen laten zien. Welke maatschappelijke verandering heeft ERAC precies teweeggebracht? Dat omschrijven we in heldere projectteksten. Van het realiseren van een aardgasvrije wijk tot het realiseren van een grote Einstein Telescoop in Nederland. In begrijpelijke taal leggen we uit hoe ERAC duurzame impact maakt.

Meer weten
over dit project?

Robbert vertelt je er graag over.

robbert@zuid.com
013 54 50 323

Fluvia

Next case