content marketing

Kanzi Appels

Branche

Food

Soort project

Internationale (social) contentstrategie

Diensten

De opdracht

Vol passie oogsten telers wereldwijd de mooiste en lekkerste Kanzi®-appels. De knapperige en friszoete eigenschappen van deze appel zorgen voor een unieke positie. Kanzi streeft er voortdurend naar de moderne consument te inspireren. Samen het maximale uit elke dag halen, daar gaat het om. Aan ZUID de vraag om dit Kanzi-gevoel te vertalen naar content die wereldwijd inzetbaar is. We creëerden een internationale contentstrategie met jaarrond diverse thema’s.

Brandstof voor het leven

Iedereen leeft graag een gebalanceerd en energiek leven. Kanzi draagt daaraan bij; de appels bieden namelijk ‘fuel for life’. Vanuit dit verfrissende inzicht zijn de op zintuigen gebaseerde thema’s See, Taste en Feel ontstaan. Deze communicatiethema’s sloten naadloos aan op de bestaande ‘activation waves’ (campagnes) van Kanzi. De zintuigen vormden weer de basis voor diverse contentformats die niet alleen de merkbekendheid, maar ook de merkactivatie een boost gaven.

Google 3H-model

Deze mix van nieuwe content en bestaande campagnes gaven we structuur aan de hand van het Google 3H-model. Door interviews af te nemen met Kanzi-telers en een goedgevulde beeldbank op te stellen, voorzagen we elk land van voldoende input en inspiratie voor invulling van de verschillende lagen binnen het model. Hierdoor ontstond een rode draad die terugkeerde in diverse creatieve formats voor verschillende kanalen.

Meer weten
over dit project?

Robbert vertelt je er graag over.

robbert@zuid.com
013 54 50 323

Q3 Consult

Next case