branding & campaigns

content marketing

digital experience

MwareTV

Branche

IT

Soort project

Een krachtige merkidentiteit, converterende website en maandelijkse social content.

Diensten

De opdracht

Mware TV wil zich positioneren als dé autoriteit in de IPTV- en OTT-markt. IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision. Waar je met normaal tv kijken het signaal ontvangt via een coaxkabel, kijk je met IPTV televisie via het internet. Iedereen kan hiermee zijn eigen digitale TV-station binnen (via het internet). Hoe gaaf is dat? Mware TV heeft technologisch gezien, maar zeker ook op het gebied van service en ondersteuning, een flinke sprong voor op de concurrentie. Maar hoe laat je dat zien zonder meteen heel technisch te worden?

Over-the-top

Mware TV is internationaal marktleider in het leveren van een IPTV en OTT platform. OTT-what? Over-the-top. Een term die vaak wordt gebruikt voor de levering van films, series en videocontent via het internet. Van een complete re-branding tot een gloednieuwe website, wij helpen graag. We hebben een zeer krachtige en herkenbare internationale identiteit neergezet die breekt met alles wat gangbaar is in de sector. Mware TV heeft een hi-tech karakter en toch hebben we het voor elkaar weten te boksen om een vriendelijk en toegankelijk sausje eroverheen te gieten.

Keep it simple

Waar de concurrentie inzet op functionele en technische taal zetten wij in tekstuele communicatie de klant centraal. Want hey, we zijn allemaal maar mensen. We maakten een website die internationaal goed gevonden wordt en volledig aansluit bij de spiksplinternieuwe merkstrategie. We houden het graag simpel, bezoekers kunnen eenvoudig via een slim menu bij de diensten uitkomen.

Meer weten
over dit project?

Niels vertelt je er graag over.

niels@zuid.com
013 54 50 323

We are Roger

Next case