branding & campaigns

digital experience

Personal Protein

Soort project

Branding van een sterk 
proteïne-concept

Diensten

De opdracht

Bijna een kwart van de Nederlandse volwassenen fitnesst. Wie het serieus aanpakt, gebruikt eiwitpoeders voor spieropbouw en een verzadigd gevoel. Personal Protein heeft smaakneutrale poeders, waar je zelf smaken aan toe kunt voegen. Aan ZUID de taak om deze verfrissende speler op te laten vallen in een verzadigde markt.

Sterk worden in de sportbranche

Grote eiwitpoederpotten waar je weken mee doet. Steeds dezelfde smaak (of smakeloze) shake, waar je op den duur wel genoeg van hebt. Personal Protein heeft de oplossing: één pot met een smaakneutraal proteïnepoeder, dat je mixt met water of melk en waaraan je zelf per shake een smaak toevoegt. Een briljant idee, maar hoe branden we Personal Protein zo dat ze opvallen tussen de – veelal schreeuwerige – concurrenten?

Missie geslaagd!

Fluisteren waar de rest schreeuwt. Personal Protein kreeg een minimalistische en strakke huisstijl aangemeten. Een stijlvol jasje, dat massaal de aandacht trekt van sportscholen en fitnessgoeroes. Naast alle huisstijldragers bouwden we ook een overzichtelijke webshop, zodat sporters niet alleen in de sportschool, maar ook thuis kunnen genieten van de shakes. Inmiddels is Personal Protein van beginnend bedrijf uitgegroeid tot getrainde speler. Leuk om te weten: het merk gaat samenwerken met Personal Body Plan. Missie geslaagd!

Meer weten
over dit project?

Robbert vertelt je er graag over.

robbert@zuid.com
013 54 50 323

Mware

Next case