content marketing

Pluimen

Soort project

Eindejaarscampagne

Diensten

De opdracht

Iemand een pluim geven. De definitie van Van Dale: ‘een complimentje maken’. En hoe kan dat beter dan met een cadeau? Dat hebben ze bij Pluimen wel begrepen. Aan de ‘campagnebazen’ van ZUID de taak om een treffende eindejaarscampagne uit te dokteren. Eentje die de ‘bedrijfsbazen’ overtuigt om hun medewerkers te verrassen met een Pluim. Juist nu.

Eenzaam aan de Zoom

Als werkgever is het belangrijk om je medewerkers af en toe in het zonnetje te zetten. Zeker in 2020, het jaar vol eindeloze Zoom-meetings, troosteloze thuiswerkdagen en afgelaste evenementen. Pluimen to the rescue, want werknemers mogen zeker gezien worden in een tijd waarin we meer en meer onzichtbaar zijn.

‘Geef als een baas’

Voordat je willekeurige creatieve ideeën gaat bedenken, is het slim om eerst de doelgroep in kaart te brengen. Wie wil Pluimen precies overtuigen? In dit geval gaat het om hr-afdelingen, (office)managers en inkopers. En dan specifiek in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Met dit in ons achterhoofd zijn we tot het concept ‘Geef als een baas’ gekomen. Deze creatieve kapstok is breed inzetbaar in verschillende sectoren.

Plan de campagne

ZUID is aan de slag gegaan met uitingen van diverse pluimage om van de eindejaarscampagne een succes te maken. Denk aan social posts met animaties, banners en online advertenties. Alles om de doelgroep te overtuigen om medewerkers een Pluim te geven. De eerste leads stromen binnen, dus de campagne is effectief. Een pluim voor onze collega’s!

Meer weten
over dit project?

Robbert vertelt je er graag over.

robbert@zuid.com
013 54 50 323

Alku Brand Strategy

Next case