branding & campaigns

digital experience

Q3 Consult

Soort project

Een duidelijke propositie in de medische wereld

Diensten

De opdracht

Dokters ondersteunen in hun professionele ontwikkeling door te trainen, begeleiden en onderzoeken. Dat is wat Q3 héél goed doet en wat de organisatie een unieke, vooraanstaande positie in de markt geeft. Maar van achteroverleunen is bepaald geen sprake. Q3 zocht onze expertise om hun propositie duidelijker zichtbaar te maken binnen de medische wereld.

Een andere insteek

Voorheen zou je bij het zien van de website denken dat Q3 enkel specialist is in IFMS. Maar daar doe je de thema’s onderzoek en training/begeleiding flink tekort mee. Daarom hebben we Q3 geholpen met het creëren van een duidelijk zichtbare positionering binnen de markt. Aan de hand van logisch vormgegeven thema’s en een sterke vertaling van de boodschap zegt de website meer dan duizend woorden. Geen site om leads te generen, maar om het goede gevoel van hun doelgroep bij Q3 nog maar eens extra te bevestigen.

1+1= 3: site, proefschrift en magazine

Door de fijne samenwerking, het enthousiasme van beide partijen en de brede expertise van ZUID, had Q3 al snel het vertrouwen om meer opdrachten bij ons weg te leggen. Zo ontwierpen we ook de omslag van het proefschrift van Q3-partner Myra van den Goor en mochten we aanvullend zelfs een compleet magazine maken rondom datzelfde proefschrift: Hartkamer. In het magazine vertaalden we de enigszins droge kost uit het proefschrift naar vlottere, pakkende artikelen. Resultaat: een lekker leesbaar tijdschrift waar menig medisch specialist met veel interesse en plezier doorheen zal bladeren. Zo krijgt het proefschrift een veel breder draagvlak onder de doelgroep.

Meer weten
over dit project?

Robbert vertelt je er graag over.

robbert@zuid.com
013 54 50 323

Consolidated

Next case