branding & campaigns

digital experience

Strikolith productintroductie

Branche

Vastgoed & bouw

Soort project

Strikolith O2: Nieuwe stijl marketing: product in de markt laten zweven

Diensten

De opdracht

Strikolith maakt Nederland iedere dag een stukje mooier. Letterlijk. Als fabrikant en leverancier van gevel-, wand- en plafondafwerkingen, maakt Strikolith heel wat stukadoors en andere vaklui blij. Hun nieuwste innovatie is de O2-productlijn. Aan ons de taak die in de markt te zetten, uh … te laten zweven.

Give away: virtual reality-bril

Het hoofdbestandsdeel van de O2-productlijn is lucht. En nee, dan hebben we het niet over de ‘gebakken’ versie. Na een behoefteonderzoek onder haar klanten ontwikkelde Strikolith deze innovatieve, lichtgewicht samenstelling. Zo’n uniek product vraagt om een uitzonderlijke introductie. Daarom creëerden wij een reis door de ruimte. Zonde raket, maar met give away virtual reality-bril. Dat laatste is een hoop Engels achter elkaar, maar wil niet meer zeggen dan een kijkbril waar je je smartphone in kunt schuiven. Hou de virtual reality-bril voor je ogen en zweef door de ruimte. In de tussentijd ontdek je de O2-lijn van Strikolith.

Brand page als startpunt van een bijzondere ruimtereis

ZUID Creatives bedacht de naam O2 en het complete marketingcommunicatieconcept. Een stukadoorsproductlijn klinkt misschien niet spannend, maar: hey, double dare us! Als startpunt voor O2 bouwden we een brand page, van waaruit de bijzondere ruimtereis kan beginnen. Zowel online als offline is het concept doorgevoerd. De productnamen verwijzen naar planeten en de productemmers passen in de stijl van Strikolith, maar zijn duidelijk onderscheidend als O2-producten. Zo hielpen wij dit toffe project de wijde wereld in. Of in dit geval: de ruimte.

Meer weten
over dit project?

Robbert vertelt je er graag over.

robbert@zuid.com
013 54 50 323

Personal Protein

Next case