branding & campaigns

digital experience

Strikolith

Branche

Vastgoed & bouw

Soort project

Eigentijdse restyling: het merk weer futureproof

Diensten

De opdracht

Als topfabrikant en -leverancier van gevel-, wand- en plafondafwerkingen is Strikolith al ruim 30 jaar bezig om stucen en restaureren mooier en duurzamer te maken. Strikolith loopt voorop. Ze maken Nederland op een duurzame manier mooier. Goed luisteren naar hun klanten en continu actief innoveren helpen hen daarbij. Er wordt hard gewerkt aan de wereld van morgen.

Een ander verhaal

In deze branche zien wij veel doorsnee, veel dertien in een dozijn. Ook (of juist) op communicatiegebied. Wij willen dat Strikolith een ander verhaal vertelt en een ander gezicht laat zien. Met een nieuw communicatieconcept doen ze dat daadwerkelijk. Strikolith erkent dat de wereld verandert. Als het even kan willen ze op hun eigen bescheiden wijze de wereld helpen veranderen met innovatieve systemen, deskundige begeleiding en kennisdeling. Samen met hun klanten creëren ze een nieuwe wereld.

Eigentijdse restyling: het merk weer futureproof

We wilden de zaken grondig aanpakken. Precies zoals Strikolith gewend is te doen. Maar zonder onnodig rigoureus te willen zijn. We hebben gekozen voor een restyling met behoud van het goede. De verpakkingen, interieur van het bedrijfspand, bedrijfskleding, wagenpark, site en andere online communicatie, brochures en advertenties zijn vernieuwd. Krachtig, helder en eigentijds. En daar blijft het niet bij: wordt dus vervolgd.

Challenge: tot de verbeelding spreken

Het spannende zit ‘m in het ontwikkelen van communicatie-uitingen die tot de verbeelding spreken, Strikolith onderscheiden en niet de hoofdprijs kosten. Wij zijn ervan overtuigd dat we daarin zijn geslaagd. Kijk maar naar de toepassing van double exposure techniek in de visuals. Het levert niet alleen onderscheidende beelden op, maar het brengt tegelijk de wereld van leven (mens) en de wereld van werken (product) heel dicht bij elkaar.

Unique: een stap verder

Strikolith gaat een stap verder. Ze doen een belofte: samen met de relaties een nieuwe wereld creëren. Dat is iets wat anderen niet willen en kunnen doen, dat is dus uniek.

Meer weten
over dit project?

Robbert vertelt je er graag over.

robbert@zuid.com
013 54 50 323

Strikolith productintroductie

Next case